SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västra Frölunda IF
Fotboll

Västra Frölunda IF P09

Västra Frölunda IF är en fotbollsförening som ligger i den västra delen av Göteborg. Föreningen är hemmahörande på Välen/Ruddalen.

 

Verksamheten fokuserar på att bedriva en långsiktig, glädjefylld spelarutveckling och fotbollsutbildning. Laget spelar matcher på både lokal och nationell nivå.

 

  • Bokning av träningsmatcher. Vänligen kontakta: Michael Strandberg 076-812 26 50, michael.strandberg@me.com
  • Vid allmänna, praktiska och administrativa frågor så vänder man sig i första hand till Klas Elmberg, 0703-851612 alt vfifp09@gmail.com

 

Provträning

Vi har idag inte plats för fler spelare i de två lag vi har igång för 2023. Klubben har under sommaren tagit ett beslut att göra en större satsning på ett elitförberedande upplägg inför 2024. Till 2024-truppen kommer spelare att få kvalificera sig. Det gäller både spelare från befintliga truppen men också eventuellt nya spelare. Vilka spelare som sedan erbjuds plats i truppen bestäms av klubbens föreningsutvecklare och lagets huvudtränare. 

 
Våra Sponsorer