Västra Frölunda IF

Frölunda IF - 2014/2015

Välkomna till vårt fotbollslag för pojkar födda 2014/2015!

Vi är ett ambitiöst gäng som älskar att spela fotboll och ständigt strävar efter att förbättra våra färdigheter och ha kul på planen. Vårt lag består av unga spelare som redan har en stark passion för sporten och som jobbar hårt tillsammans för att utvecklas både individuellt och som ett lag.

Träningsmatcher och Cuper

Vi välkomnar alltid möjligheten att spela träningsmatcher eller delta i cuper mot andra lag. Det ger oss inte bara chansen att testa våra färdigheter utan också att knyta nya vänskapsband och lära oss av andra spelare. Hör gärna av er om ni är intresserade av att möta oss på planen!

Träningstider och Plats

För tillfället tränar vi på Välens IP varje tisdag och fredag från 17:30 till 19:00. Våra träningar är intensiva men roliga, och vi fokuserar på både tekniska färdigheter och lagspel, med fokus på bollkontakt.

Prova På Träning

Om du har ett barn som är intresserad av att börja hos oss, är ni välkomna att komma och prova på en träning. Vi tycker att det är viktigt att varje ny spelare får en chans att känna på hur det är att vara en del av vårt lag innan ni bestämmer er.

Krav för Nya Spelare

För tillfället har vi inte plats för fler nybörjare, så det är viktigt att nya spelare redan har grundläggande bollkänsla för att kunna delta aktivt i våra träningar. Vi strävar efter att hålla en hög men individuell nivå på träningarna för att alla spelare ska kunna utvecklas maximalt.

Kontaktinformation

För mer information eller om ni vill komma i kontakt med oss, hittar ni all nödvändig kontaktinformation under "Kontakt"

Vi ser fram emot att träffa nya fotbollsentusiaster och fortsätta vår resa tillsammans på planen!

Våra Sponsorer