Västra Frölunda IF

Västra Frölunda IF P2017

Välkommen till Västra Frölunda IFs P17

(pojkar födda 2017) glada och härliga gäng.

Vi håller till på Välens IP och tränar varje söndag från kl:12:00 till 13:30, från och med den 31a mars till den 30e juni alla våra träningar hålls på Välen IP adressen är Klubbvägen 19, 421 47 Västra Frölunda.

Bokning av träningsmatcher mot oss Vänligen kontakta:Khaled Remmo (0760374556).

Pojkar födda 2017 tränar med fokus på spelglädje och kamratskap. Vi ledare har ambition att utmana spelarna så att de utvecklas så mycket som möjligt samtidigt som vi stärker lagkänslan.
Som spelare i Västra Frölunda P-17 skall man vara ett föredöme för andra i sitt närområde både på och utanför fotbollsplanen.
Disciplin och intresset av att lära sig att utvecklas är A och O för oss ledare i pojkar 2017.

Vi ser framemot P-17 lagets framtids resa mot framgång och spelarutveckling.

Våra äventyr tillsammans börjar nu!

Forza VF 2017.

Våra Sponsorer