SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västra Frölunda IF
Fotboll

Simon Andersson, ny klubbchef i Västra Frölunda IF
2024-06-05 13:22

Välkommen vår nya Klubbchef, Simon Andersson


Vi är mycket stolta att kunna meddela att Simon Andersson har tillträtt som vår nya klubbchef! 


Simon, som har en stark lokal förankring, började sitt uppdrag hos oss redan i måndags och vi ser fram emot att ha honom ombord.


Simon har tidigare arbetat som föreningsutvecklare i Näsets SK där han gjorde betydande insatser för att stärka och utveckla föreningens verksamhet. 


Senast kommer han från grannklubben Utsiktens BK, där han var anställd som klubbdirektör. Under sin tid i Utsiktens BK jobbade Simon främst med att starta igång och utveckla ungdomsverksamheten i föreningen samt arbetat gentemot SEF (Svensk Elitfotboll). 


Med sin omfattande erfarenhet inom föreningslivet och sin passion för att utveckla verksamheter är vi övertygade om att Simon kommer att bli en stor tillgång för oss. Hans kunskap och engagemang kommer verkligen att bidra till att stärka vår förening. 


Simon Andersson: 

⁃ Jag ser fram emot att arbeta i en förening med ambitioner. Föreningen gör många bra projekt för barn och ungdomar i området och sportsligt en förening med framåtanda. Det ska bli spännande att vidareutveckla det som redan finns och skapa nya vägar för utveckling i föreningen. 

Varmt välkommen till oss, Simon!

 
Våra Sponsorer