SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västra Frölunda IF
Fotboll

Fredrik Landén klar för Sommarcamp 2024
2024-06-03 14:45

Fredrik Landén klar för VF Sommarcamp! 


Landén har arbetat i 9 år med akademiverksamhet hos IFK Göteborg. Han har tränat många olika lag och årgångar i IFK Göteborg och även kombinerat detta med skolverksamhet. Han har även arbetat aktivt med scouting till blåvitts akademi. Under hans tid i akademiverksamheten har han tränat många spelare som sedemera har tagit klivet till att bli fotbollsproffs.  


Bland annat:

Benjamin Nygren (Nordsjälland) , Rasmus Wikström (Bröndby) Jesper Tolinsson (Lommel City Group) , Oscar Wilhelmsson (SV Darmstadt) , Edwin Andersson (Chelsea & Stoke) , Hussein Carneil (IFK Göteborg A) , Johan Bångsbo (Al-Jazira), Emanuel Tannor (Parma), Demirel Hodzic (Bologna), Sasa Krajisnik (Feyenoord) och många fler som nått elitfotbollen.


Sedan 2022 har Landén arbetat som assisterande tränare i IFK Norrköping där han har varit assisterande till tränare som Rikard Norling, Glen Riddersholm och Andreas Alm. 


Fredrik Landéns tankar om att besöka Västra Frölunda IF:


”En klubb som jag känner till väldigt väl och följt under många år. En klubb som är erkänt duktiga på talangutveckling och att fostra bra människor genom ett bra ledarskap. Har också under många år producerat bra spelare till elitfotbollen. Känns som man är påväg att bygga upp nånting väldigt bra. Så ser fram emot att få träffa spelarna och ledarna i klubben.”

Vi i Västra Frölunda IF är glada över att få in Fredrik Landén som ansvarig instruktör under en av dagarna på vårt Sommarcamp 2024.  


Sommarcampet pågår i 4 dagar vecka 25 och vi hoppas kunna komma ut med fler spännande nyheter innan vi drar igång.

Mer info och anmälan hittar ni i denna länk!

 
 
Våra Sponsorer